1850 – 20 december – 2020

Dit jaar bestaat het KSH Orkest 170 jaar en dat gaat gevierd worden met een aantal activiteiten. Hoogtepunt zal het jubileumconcert zijn op zondagmiddag 27 september a.s. om 14.30 uur in de Rabozaal van Orpheus met als titel “Musical in Harmonie”. Zoals de titel al doet vermoeden zal het orkest dit niet alleen kunnen. Daarom is Muziektheater Apeldoorn bereid gevonden haar medewerking te verlenen aan dit concert, wat zeker een mooi spektakel belooft te worden voor jong en oud wat u absoluut niet mag missen!
Kaarten à € 17.50 p.p. voor dit concert zijn verkrijgbaar door hier te klikken of te kiezen voor het tabblad “Jubileumconcert”.

Foto: Saskia van de Hel-Reinink

Groepsfoto Muziektheater Apeldoorn

Overige activiteiten in 2020:
3 oktober wordt i.s.m. de Apeldoornse Muziekfederatie een Play-inn georganiseerd. Houdt u voor meer informatie deze website in de gaten.
In november maakt het orkest een trip naar Solingen (D) in het kader van uitwisseling met Neues Musikforum Solingen e.V.
21 november a.s. wordt in de middaguren een reünie georganiseerd voor oud-leden van KSH. Informatie volgt t.z.t. op deze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *